fbpx

Holisztikus alvástanácsadás

SZOLGÁLTATÁSOK

Az alváshiány megkeseríti sok szülő életét, az alvás minősége kihat a család életének minden szeletére. Ezért az egyik legforróbb téma a szülők között a babájuk vagy kisgyermekük alvása – a barátok, hozzátartozók nagyjából második kérdése az szokott lenni, hogy “és jól alszik?”. Hát az attól függ, hogy mit értünk jól alatt. Sajnos a picik alvásáról meglehetősen téves elképzelés kering a fejekben.

Küldetésem a családok támogatása a gyermekük alvásának javításában gyengéd módszerekkel, holisztikus szemléletben, azaz mind a testi és lelki jólétet szem előtt tartva, és figyelembe véve a család minden tagjának a komfortját.

Mindezt úgy teszem, hogy közben a babák és kisgyermek életkori sajátosságait, biológiai és neurológiai sajátosságait tiszteletben tartom.

Így szolgáltatásaim elsősorban azon családoknak javasolom, akik hisznek a biológiai norma fogalmában, és el tudják fogadni, hogy a gyermekek alvása eltér a felnőttek alvásától, az idegrendszeri érés kérdése, amit támogatni igen, de siettetni nem lehet.

Elutasítom az alvástréning minden formáját, így amennyiben nem érzi magáénak a család a válaszkész, kötődő és gyengéd nevelési elveket, abban az esetben más tanácsadó bevonását javasolom.

Ugyanakkor nagy szeretettel segítek azon családoknak, akik bármilyen okból kipróbálták már alvástréning bármely formáját és szeretnék annak a hatásait a gyermeknél vagy akár a saját esetükben kezelni és megszüntetni.

Kiemelt területeim a totyogók gyengéd elválasztása, valamint a sajátos nevelési igényű gyermekek alvása.

A holisztikus alvástanácsadás bizonyítékokon alapul, szem előtt tartja a gyermekek igényeit, a biológiai és neurológiai sajátosságaikat, valamint a válaszkész és kötődő nevelési elvet, és szigorúan elhatárolódunk az alvástréning leggyengébb formáitól is.

A CSALÁD IGÉNYEIT FIGYELEMBE VEVŐ HOLISZTIKUS ALVÁSTANÁCSADÁS

Szolgáltatásaim:

 • Személyes/online alvástanácsadás 60 perc – 15900 Ft
 • Minden további megkezdett 30 perc – 6900 Ft
 • Alvásnapló elemzése és értékelése javaslattétellel (2 irány) írásban – 19900 Ft
 • Alvási ‘”gyorssegély” levegővételhez életkori sajátosság alapján: rövid anamnézis alapján írásban vagy 40 perces online konzultáció formájában 9900 Ft

Csomagajánlatok

 • Petit csomag 35800 Ft helyett 32220 Ft (10% kedvezmény)
  • Alvásnapló elemzése és értékelése javaslattétellel (2 irány) írásban
  • Utókövetés egy alkalommal 2-4 hét múlva személyes/online konzultáció formájában egyszeri 60 perc
 • Optimal csomag 51700 Ft helyett 43945 Ft (15% kedvezmény)
  • Alvásnapló elemzése és értékelése javaslattétellel (2 irány) írásban
  • Egyedi javaslat szóbeli megbeszélése 60 percben és az alvásstratégia közös kiválasztása
  • Utókövetés két alkalommal 2 és 4 hét múlva személyes/online konzultáció keretében 30-30 perc

Azon családjaimat, akik igénybevettek már online alvástanácsadást, alvásnapló elemzést vagy csomagajánlatot tőlem, további online/személyes tanácsadások árából 10% kedvezmény illeti meg.

A szolgáltatások igénybevétele magába foglalja a tanácsadás időtartama alatt írásos kommunikációt, amely természetesen nem helyettesíti a személyes konzultációkat.