fbpx

Joeyband™: a bőrkontaktus biztonságos támogatása

A bőrkontaktus jelentősége kiemelkedő az első hónapokban – évben. Ezt támogatja a Joeyband™, egy egyszerű eszköz, amivel a babádat biztonságosan magadhoz tudod ölelni.

Használd a BabySleepandMore kuponkódot és 10% kedvezményben részesülsz a Joeyband™ vételárából! Rendelhető itt: Joeyband™ online rendelés! Ne feledd a kuponkódot beírni :)!

A Joeyband™ klinikailag bizonyított, és arra tervezték, hogy a biztonságos bőrkontaktust támogassa – amire minden babának szüksége van és megérdemel. Bizonyítottan erősebb az immunrendszerük azoknak a csecsemőknek, akik sok bőrkontaktust kapnak, ezen kívül ezek a babák 12-szer kisebb valószínűséggel sírnak és a bőrkontaktus segíti a sikeres szoptatást és a csecsemők idegrendszerének a fejlődését is. Főleg a 4. trimeszterben a babák előszeretettel alszanak édesanyjuk vagy édesapjuk mellkasán, ahol hosszabban alszanak általában, mint bárhol máshol. A bőrkontaktus növeli az endorfinok mennyiségét, erősítve ezzel a kötődést a szülőkkel.

A Joeyband™ előnyei

Bizonyítottan növeli a szoptatás sikerességét, így a Joeyband™ a La Leche League International exkluzív partnere a biztonságos bőrkontaktus támogatásában.

Segít megelőzni a csecsemők leeséses baleseteit

Csökkenti az édesanya szülés utáni hangulatzavarait: a bőrkontaktus az édesanyára is bizonyítottan pozitív hatással van az oxitocintermelés ösztönzése révén.

Minden várandós nő számára hasznos segítség a szüléshez a Joeyband™ , amelyet a legjobb kórházak és családok használnak szerte a világon. Optimalizált NICU-ra, segíti az édesanyákat császármetszést követően, kiválóan használható ikrek esetében is.

A Joeyband™ lehetővé teszi bárki számára, hogy gyakorolja a bőrkontaktust a babájával. Négyirányú, fájdalommentes, támogatást biztosít anélkül, hogy terhelné a nyakat, a hátat vagy a vállat. A Joeyband™ egy szabadalmaztatott kialakítás, amely megnyugtatja újszülöttjét, miközben Ön ül vagy fekszik. Ez az egyetlen bőrkontaktust támogató termék, amelyet kórházak és családok használnak szerte a világon, és a Healthcare & Pharmaceutical Awards a legjobb bőr-bőr terméknek választotta az USA-ban. A Joeyband™ biztonságot, egészséget és köteléket biztosít az újszülöttek és a szüleik számára.

Használd a BabySleepandMore kuponkódot és 10% kedvezményben részesülsz a Joeyband™ vételárából, rendelhető itt: Joeyband™ online rendelés!