fbpx

Holisztikus Alvási Tanácsadás Kódex

Szakmai magatartás

A Holisztikus Alvás Tanácsadók független tanácsadók, akik elkötelezettek az Ügyfeleik mellett. A törődés kötelezettsége fennáll attól függetlenül, hogy az Ügyél fizetett vagy sem megbízási díjat a Tanácsadónak. Az Ügyfél esetleges reklamációjával a Gyermek Alvás Tanácsadók Nemzetközi Szövetségéhez is fordulhat (IACSC – International Association of Child Sleep Consultants – Qualified Child Sleep Consultants), amelyhez a Holisztikus Alvás Tanácsadó jogosult tagként csatlakozni.

A Holisztikus alvási kódex célja fenntartani a magas színvonalú ellátást, amelyet a Babyem (HSC program tulajdonosa és szakmai vezetője) elvár egy Holisztikus Alvás Tanácsadótól.

Követjük a BE SAFER irányelveit annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a megfelelő törődést biztosítsuk és lehető legjobb eredményeket érjük el:

Bonding is a priority – A kötődés prioritás

Empower parents – A szülők megerősítése

SMART sleep goals – A SMART egy rövidítés, ami a Specific (Konkrét), Measurable (Mérhető), Achievable (Elérhető), Relevant (Releváns), Time-boxed (Időben korlátozott) szavakat tartalmazza jelen esetben az alvási célokat illetően

Age and developmentally appropriate – Kornak és fejlettségnek megfelelő

Follow clients up properly – Az ügyfelek sorsát megfelelően nyomon követi

Evidence-based information – Tudományos bizonyítékokon alapuló információ

Recognise health and other problems – Felismeri az egészségügyi és egyéb problémákat