fbpx

Kísérlek várandósságtól

Személyes és egyéni felkészülés a szülésre – nem csak természetes szülésre való készülés esetén:

Ha szükséged van egy segítőre, aki támogat, megtart, hiteles információkkal ellát annak érdekében, hogy megtaláld a Ti utatokat, ami elvezet ahhoz, hogy a babádat a kezedben tarthasd, számíthatsz rám.

Ha az ingyenes telefonon zajló orientációs beszélgetésen úgy érzed, hogy megvan közöttünk a “kémia”, együtt tudunk rezdülni, akkor a Te igényeidnek megfelelően személyesen és/vagy online formában tudlak kísérni akár már akár már a pozitív teszttől.

A találkozásaink gyakorisága és hossza az igényeidhez igazodik. Egy találkozó 90-120 perc között van általában, Budapest területén, valamint Pécelen, Maglódon, Vecsésen személyesen is. Általában 3-6 találkozót szoktak igényelni az édesanyák, ez természetesen lehet kevesebb és több is.

Egyéni csomagajánlat:

Amennyiben szeretnéd, ha a várandósságon is végigkísérjelek, valamint a gyermekágyban is támogassalak, erre is van természetesen lehetőség. A díjazása egyéni megállapodás alapján történik.

Gyermekágyas coaching:

Gyermekágyas időszakban (ami nem limitált 6 hétben) lehetőséged van személyes vagy online támogatást kérni tőlem – örömmel segítek!